Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Workshop 'De alfa-bèta methode©' - Leaufort Terug naar boven

Workshop ‘De alfa-bèta methode©’

Voor wie?

Leidinggevenden en managers, functionerend op HBO/WO niveau.

Wat kan ik ermee?

  • U scherpt uw stijl van leiderschap aan;
  • U maakt een snellere team- of afdelingsscan met een stevig fundament;
  • U brengt functies en medewerkers in balans.

Waarom kies ik voor deze workshop?

De teamrollen van Belbin en de Roos van Leary zijn psychologische methoden die vaak worden toegepast door leidinggevenden. Deze technieken richten zich voornamelijk op het gedrag en persoonlijkheid.

De alfa-bèta methode© gaat een stap verder. Deze methode, gebaseerd op de nieuwste inzichten uit de neuropsychologie, is een hulpmiddel om het denken achter het gedrag te begrijpen. De methode geeft inzicht in de denkvoorkeur (zie alfa-bèta test) in combinatie met het werk- en denkniveau.

Met de alfa-bèta methode© wordt u zich bewust van de achterliggende denkwijze wat het gedrag van uzelf en anderen aanstuurt. Met deze inzichten kunt u het gedrag proactief beïnvloeden, in plaats van ‘de brand te moeten blussen’ als het gedrag al heeft plaatsgevonden.

Figuur De alfa-bèta methode©

Meer informatie

Stuur een email naar info@leaufort.nl of bel naar 0418-573650.

Het programma van de workshop

Onder leiding van onze Arbeids- en Organisatiepsychologen komt u aan de hand van theorie en praktijk achter uw eigen denkwijze en die van collega’s. U leert dit te herkennen en hoe u hiermee uw medewerkers kunt aansturen. Voor eigen inbreng in de vorm van praktijksituaties / casus is voldoende ruimte tijdens de workshop.

Het globale programma van de workshop is als volgt:

Programma workshop 'De alfa-bèta methode©'

Over Leaufort

Leaufort is een organisatieadviesbureau gericht op prestatieverbetering, assessments, coaching en werving & selectie. Kenmerkend voor Leaufort is de symbiose tussen bedrijfskundige analyse en de psychologische expertise. We werken met een team waarin deze verschillende disciplines samenkomen. Onze stimulering van persoonlijke ontwikkeling brengen we over aan onze klanten en draagt bij aan het succes van ons advies.

Contactgegevens

Leaufort BV

Kerkstraat 41
5331 CB Kerkdriel

Tel. : +31(0)418 – 573 650
Email: info@leaufort.nl
Website: www.leaufort.nl
Website Assessment Center: assessment.leaufort.nl