Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Boek - Leaufort Terug naar boven

Boek

Woningcorporaties – meer met mensen, minder met stenen.

Boek: Woningcorporaties - meer met mensen, minder met stenen

De stenen bepalen niet langer het succes van een woningcorporatie. Hoe voeren ze hun volkshuisvestelijke taak nog rendabel uit?

Het boek “Woningcorporaties – meer met mensen, minder met stenen.” biedt een innovatieve psychologische kijk op woningcorporaties. Het staat boordevol quotes van topbestuurders en toezichthouders (van o.a. Havensteder, Vestia en Laurentius wonen).

Doelgroep

Voor iedereen die de verandernoodzaak ziet en de toekomstbestendige corporatie succesvol wil inrichten. Specifiek: bestuurders, (hr-)managers en consultants.

Het boek geeft antwoord op de vraag:

Hoe kan ik de inzichten in de huidige situatie van corporaties combineren met psychologische kennis van veranderen om zo tot een sterke, succesvolle corporatie te ontwikkelen?

Boekpresentatie

Naar aanleiding van het verschijnen van dit boek, is tijdens de boekpresentatie op 13 maart 2014 een discussie gehouden met topbestuurders van corporaties. Wilt u hier meer over weten? Bezoek onze pagina over de boekpresentatie of neem contact op met Theo Drissen via telefoonnummer 0418 573 650.

Bestellen

Het boek bestelt u via info@leaufort.nl of via deze website. De kosten bedragen € 29,95 (exclusief verzendkosten van € 1,95).