Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Wervingsbureau - Leaufort Terug naar boven

Wervingsbureau

Wervingsbureau voor management & vakspecialisten

Wervingsbureau Leaufort werft en selecteert management en vakspecialisten. Als wervingsbureau richten wij ons op vakgebieden als onder andere inkoop, logistiek, techniek, bouw-, project- en procesmanagement, real estate, bedrijfskunde, facility en hospitality management in zowel profit als non-profit organisaties.

Leaufort wervingsbureau zorgt voor hoge kwaliteit

Als wervingsbureau onderscheiden wij ons van andere werving en selectiebureaus omdat wij een gedegen en gerichte aanpak hanteren. Hierdoor zijn wij in staat hoge kwaliteit te leveren. Wij zijn zo zeker van onze keuze dat wij garantie verlenen op de geplaatste kandidaat!

Assessments

Naast de activiteiten van een wervingsbureau bieden wij ter complementering van een werving en selectie procedure, ook diverse assessments aan in ons assessmentcenter. Hierbij kunt u denken aan een competentieonderzoek, capaciteitentest, managementsimulatie of videosimulatie.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen als wervingsbureau? Kijk dan verder op onze site of vraag onze brochure aan.