Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Werving en selectie zorg - Leaufort Terug naar boven

Werving en selectie zorg

Werving en selectie in de zorg

Werving en selectie in de zorg is één van de activiteiten van Leaufort werving en selectiebureau. De juiste kandidaten selecteren wij ook bij werving en selectie zorg in samenhang met een organisatiescan.

Garantie: werving en selectie zorg

Als bureau werving en selectie zorg zijn wij zo zeker van de gepresenteerde kandidaat dat wij u drie tot zes maanden garantie geven op de geplaatste kandidaat. Onder andere met behulp van een organisatiescan en ons assessment center zorgt ons werving en selectie zorg bureau voor de juiste match.

Functies werving en selectie zorg

Door Leaufort vervulde management functies middels werving en selectie zorg, zijn onder andere Directeur Bouw, Manager Facilitaire Services en Huisvesting, Logistiek Manager, Bouwcoördinator en Manager Facilitaire Dienst. Bekijk onze referentiepagina om een indruk te krijgen van de door ons vervulde werving en selectie opdrachten in de zorg.