Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Werving en selectie vastgoed - Leaufort Terug naar boven

Werving en selectie vastgoed

Werving en selectie vastgoed functies

Als bureau voor werving en selectie vastgoed hebben wij diverse functies vervuld. Hierbij kunt u denken aan vervulde functies middels werving en selectie vastgoed maar ook interim management. Enkele voorbeelden zijn Interim Manager Bouwzaken en Senior Adviseur Vastgoed en Huisvesting.

Metiér: werving en selectie vastgoed

De consultants van Leaufort zijn thuis in het métier werving en selectie vastgoed. Wij kunnen u dan ook goed bijstaan in de vervulling van vacatures op dit gebied, voor zowel een vaste als tijdelijke bezetting, in onder andere een ziekenhuis, hogeschool, universiteit, ROC, zorginstelling of gemeente.

Netwerk

Ons netwerk bevat professionals waar wij bij werving en selectie vastgoed een beroep op kunnen doen. Zowel betrokken managementpotentieel als vastgoed specialisten zijn beschikbaar als u ze nodig heeft.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak op het gebied van werving en selectie vastgoed? Neem dan contact met ons op of vraag onze brochure aan.