Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Werving en selectie logistiek - Leaufort Terug naar boven

Werving en selectie logistiek

Werving en selectie logistiek

Werving en selectie logistiek is één van de vakgebieden waar Leaufort zich als werving en selectie bureau op richt. Enkele referenties van onze activiteit werving en selectie logistiek in de zorg zijn onder andere Topaz, Zorgboog en ‘ t Lange Land ziekenhuis. Andere branches waarin wij als werving en selectie bureau actief zijn, zijn onder andere het onderwijs, zakelijke dienstverlening en de overheid.

De functies

Binnen werving en selectie logistiek hebben we kandidaten gepresenteerd voor functies als Logistiek Manager en Manager Inkoop & Logistiek. Bij het presenteren van deze kandidaten geven wij drie tot zes maanden garantie.

Tip: Werving en selectie logistiek

Check als opdrachtgever voor werving en selectie logistiek, de referenties van het bureau want waarom zou u wel de referenties van uw kandidaten checken en niet die van uw leverancier?

Meer informatie over Leaufort werving en selectie logistiek kunt u vinden op onze website. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.