Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Organisatie ontwikkeling - Assessment Center - Leaufort Terug naar boven

Organisatie ontwikkeling – Assessment Center

Leaufort biedt oplossingen voor uw organisatorische vraagstukken. Onze bedrijfskundige en organisatiepsychologische experts zijn uw partners voor:

Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan en staan voor u klaar!

Organisatie ontwikkeling
Organisatieontwikkeling, Performance Management, Competentiemanagement, Talent Development, HR en Beloning. Diverse vraagstukken vragen om diverse benaderingen. Geen vraag is raar.
Assessment Center
Assessment Center voor selectie assessment, ontwikkelassessment, potentieelbeoordeling en/of loopbaanonderzoek waarbij gebruik wordt gemaakt van tests zoals capaciteitentest, competentie-onderzoek en persoonlijkheidsvragenlijst.
Werving en selectiebureau
Werving en selectiebureau voor werving, selectie en executive search van management en professionals met een extra garantie door inzet van assessments tijdens het selectieproces.

Organisatie ontwikkeling

Organisaties zijn voortdurend aan veranderingen onderhevig. Om aansluiting te houden met de omgeving, moet een organisatie zich aanpassen, groeien en vernieuwen. Organisatieontwikkeling is een systematische methode, waarbij zowel de medewerkers als de organisatie zich verder ontwikkelen. Leaufort biedt ondersteuning bij het ontwikkeltraject; hierbij kunt u denken aan de invoering van Performance Management, Competentiemanagement, maar ook Loopbaanbegeleiding. Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar de pagina over Organisatie ontwikkeling.

Assessment Center

Bij het vinden, binden en behouden van personeel zijn Assessments een handige HR-tool. Zo worden assessment tests ingezet om personeel te motiveren en te ontwikkelen. (Potentiële) werknemers nemen uw organisatie serieuzer; het gebruik van Assessments is dan ook een visitekaartje van uw organisatie. Leaufort biedt verschillende Assessments die zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk. Wilt u weten welke Assessments dit zijn of bent u benieuwd naar onze aanpak? Ga dan snel naar de website van ons Assessment Center.

Werving en selectiebureau

Betrokkenheid van personeel, talentmanagement (‘war for talent’), competentiemanagement en behoud en motivatie van personeel staan hoog op de HR-agenda. Op de arbeidsmarkt wordt voor de werving van personeel steeds naar nieuwe manieren gezocht. Wie nu geen gebruik maakt van Social Media zoals LinkedIn en Twitter bij de werving van nieuwe medewerkers wordt door leidende recruitment consultants als ‘ouderwets’ bestempeld.

Leaufort Werving en Selectiebureau is op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wij richten ons bij werving, selectie, executive search, detachering en interim management, op een aantal samenhangende vakgebieden waarin wij de ontwikkelingen en trends op de voet volgen. Hierdoor zijn wij in staat op een snelle en efficiënte manier uw nieuwe medewerker te werven en selecteren. Wat onze aanpak hierin bijzonder maakt? De inzet van Assessments bij de selectie.