Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Werving en selectie - Leaufort Terug naar boven

Werving en selectie

Enkele klantvragen waar u zich mogelijk in herkent:

  1. Wij ontvangen veel sollicitaties en het kost te veel tijd hier professioneel mee om te gaan, kan een gespecialiseerd bureau ons hierbij helpen?
  2. Wij krijgen onvoldoende sollicitaties op onze vacature, ik wil een bureau inschakelen met een netwerk van kandidaten.
  3. Hoe kan ik de slagingskans voor het succesvol invullen van een belangrijke vacante functie vergroten?

Waarom werving en selectie bij Leaufort?

Wij geloven dat door terug te gaan naar de basis, een organisatie duurzamer ontwikkelt. Met oog voor zowel de kernkwaliteiten van medewerkers als voor de essentie van een functie adviseren we u als opdrachtgever én elke kandidaat.

Onderdelen werving- en selectietraject

Een werving- en selectietraject ziet er bij Leaufort als volgt uit:

Traject Werving en Selectie

Onze werkwijze bij werving en selectie

In onze aanpak zijn we positief kritisch, betrokken en professioneel. We hebben oog voor u als opdrachtgever en vinden het belangrijk om mee te denken met kandidaten. We streven er dan ook naar om sollicitanten persoonlijk te benaderen en ze verder te helpen door feedback te geven. U als opdrachtgever wordt regelmatig geïnformeerd en bent er zeker van dat de kandidaten die u spreekt de functie aankunnen.

Wat levert werving en selectie op?

  • een kandidaat die echt past bij de organisatie
  • informatie over de arbeidsmarkt
  • een positief imago, door onze persoonlijke benadering naar kandidaten

Heeft u een vacature? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Klik op onderstaande buttons voor vacatures, informatie over een werving en selectietraject bij Leaufort voor kandidaten en inschrijven.

Anderen bezochten ook:

  1. Selectieassessment
  2. Organisatieverandering