Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Human Resources (HR) - Leaufort Terug naar boven

Human Resources (HR)

Leaufort is het werving en selectiebureau voor P&O functies (van P&O Adviseur tot HR Directeur).

Met het uitbesteden en automatiseren van HR-taken krijgt HR een steeds strategischer rol binnen organisaties; HR gaat zich profileren als business partner. Het personeelsbeleid en de organisatiestrategie worden dan ook steeds meer op elkaar afgestemd zodat beter ingespeeld kan worden op veranderingen. Denk hierbij aan ontwikkelingen als vergrijzing, de ‘war on talent’ en flexibel werken. Deze trends maken dat Talent Management, Performance Management, Kennismanagement en Bedrijfscultuur hoog op de HR-agenda staan.

Bovenstaande trends en ontwikkelingen vragen op hun beurt om aangepaste arbeidsvoorwaarden, nieuwe leiderschappstijlen (de manier waarop leidinggevenden de ontwikkeling van medewerkers stimuleren is doorslaggevend) en herinrichting van diverse bedrijfsprocessen.

Jaarlijks spreken wij vele mensen die met P&O of HRM gerelateerde vraagstukken bij ons aankloppen. Bent u benieuwd naar onze aanpak op diverse HR-gebieden of heeft u een werving en selectie-vraagstuk voor een HR-functie? Neem dan contact met ons op voor een deskundig advies of ondersteuning bij uw vraagstuk.