Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Finance - Leaufort Terug naar boven

Finance

Uit onderzoek is gebleken dat een op de drie finance professionals het komende jaar van baan wil veranderen. De kans is dus groot dat u dit jaar op zoek moet naar kandidaten voor een financiƫle functie.

Omdat functies op Financieel of Accounting gebied de kern van de bedrijfsvoering raken, legt u uw bezettingsvragen het liefst neer bij een vertrouwd, deskundig en discreet bureau.

Leaufort werving en selectiebureau heeft ruime ervaring met het vinden van de juiste financiƫle man of vrouw en verbindt bedrijfskundige kennis en psychologische analyse tot een herkenbaar en daadkrachtig advies. Posities als Controller, Financieel analist en Business analist zijn voor ons vertrouwd terrein. Maar ook als het gaat om Credit Control, Risk Management en Audit vacatures dan heeft u aan ons een deskundige recruiting-partner.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u met ons van gedachten wisselen over uw vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.