Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Facility en Hospitality management - Leaufort Terug naar boven

Facility en Hospitality management

Als werving en selectiebureau richten wij ons op een aantal vakgebieden. Twee daarvan zijn Facility – en Hospitality management. Deze vakgebieden zijn volop in beweging en hebben bovendien de laatste jaren een sterke professionaliseringsslag ondergaan.

Schaalvergroting, automatisering en het onderbrengen van deze activiteiten in Shared Service Centers is aan de orde van de dag.

Een aantal van de Consultants van Leaufort, werving en selectiebureau, heeft zich toegelegd op deze vakgebieden en volgen de ontwikkelingen op de voet. Opdrachtgevers en kandidaten vinden bij ons een vaktechnisch, luisterend oor en herkennen zich in de aanpak van ons werving en selectiebureau.

Neem voor een oriƫnterend gesprek contact met ons op, of vraag onze brochure aan voor meer informatie over Leaufort, werving en selectiebureau, en Facility- en Hospitality management.