Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Bouw-, Real Estate en Projectmanagement - Leaufort Terug naar boven

Bouw-, Real Estate en Projectmanagement

In Nederland is de behoefte aan bouwkundige kennis fors toegenomen, daar zijn wij ons als werving en selectie bureau, detacheringsbureau en assessment center van bewust.

Alleen al in de gezondheidszorg worden er geweldige inhaalslagen gemaakt in de huisvesting van patiënten en bewoners; nieuwe inzichten in verpleging en verzorging vragen daarom.

De kantorenmarkt herstelt zich snel en de conjunctuur draait een hoog toerental. Het gaat altijd om complexe, kostbare, lange termijn investeringen waarbij het ontbreken van voldoende expertise tot ernstige consequenties kan leiden.

Leaufort, werving en selectie bureau, detacheringsbureau en assessment center, is thuis in dit metiér en kan u goed bijstaan in de vervulling van vacatures die op dit gebied ontstaan, voor zowel een vaste – als een tijdelijke bezetting.

Neem voor een oriënterend gesprek contact met ons op, of vraag onze brochure aan voor meer informatie over ons werving en selectie bureau, detacheringsbureau en assessment center.