Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Bedrijfskunde-, Logistiek-, Inkoop- en Procesmanagement - Leaufort Terug naar boven

Bedrijfskunde-, Logistiek-, Inkoop- en Procesmanagement

Leaufort, werving en selectie, assessments en organisatieadvies, is thuis aan de ‘harde kant’ van de bedrijfsvoering. De analogieën tussen deze vakgebieden zijn niet toevallig. Een aantrekkende economie, groeiende goederen – en informatiestromen en het doen van investeringen op dit gebied gaan hand in hand.

Beheerste processen en bedrijfsvoering zijn hierbij kernthema’s die om een specifieke aanpak en denkwijze vragen. Bij werving en selectie, assessments en organisatieadvies herkennen en doorgronden wij deze aspecten in relatie tot functies en werkgebieden.

Consultants van Leaufort, werving en selectie, assessments en organisatieadvies, hebben zelf ruime ervaring binnen deze samenhangende vakgebieden en begrijpen de taal en vraagstukken van zowel opdrachtgever als kandidaten.

Neem voor een oriënterend gesprek contact met ons op, of vraag onze brochure aan voor meer informatie over Leaufort, werving en selectie, assessments en organisatieadvies.