Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Vacatures niet vervuld door onmogelijke eisen werkgevers - Leaufort Terug naar boven

Vacatures niet vervuld door onmogelijke eisen werkgevers

Terug naar Nieuws

Werkgevers die moeilijk personeel kunnen vinden, hebben dat meestal aan zichzelf te wijten. Ze stellen namelijk vaak onmogelijke eisen, waardoor vacatures onnodig blijven openstaan en bedrijven soms zelfs opdrachten moeten laten liggen. Dat zeggen Rens de Groot, voorzitter van het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI), en Hans Kamps, voorzitter van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) in het Algemeen dagblad.

Onvermogen

Het niet kunnen formuleren van de juiste eisen is overigens niet te wijten aan onwil of kwade opzet, maar aan onvermogen. Werkgevers zijn gericht op omzet en productie, maar hebben niet de capaciteit voor goed personeelsbeleid.

Ook wervingsfunctionarissen zouden beter werk kunnen leveren: Wervingsfunctionarissen zijn vaak jong en zoeken leeftijdgenoten. Werkgevers zeggen letterlijk: We kopen ze wel weg.

Leaufort

Leaufort, gespecialiseerd in werving en selectie, kan dit complexe vraagstuk voor u oplossen. Door onze ruime ervaring en het beschikken over competente consultants en psychologen is Leaufort specialist in het vinden van de beste kandidaten voor uw bedrijf. Leaufort neemt het gehele werving en selectie traject van u over en formuleert de juiste functieeisen, zodat u zich kunt blijven richten op uw eigen kernkwaliteit; het maken van omzet.