Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Procesmanager Plannen & Roosteren (vervuld) - Leaufort Terug naar boven

Procesmanager Plannen & Roosteren (vervuld)

Organisatie

Hogeschool Utrecht (HU) is een kennisorganisatie die door hoogwaardig onderwijs en onderzoek werkt aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en aan persoonlijke ontwikkeling van talent. Momenteel studeren er ruim 36.000 studenten, op meerdere locaties in Utrecht en Amersfoort, waarvoor ruim 3500 medewerkers hoger onderwijs verzorgen. De HU is onderverdeeld in zes faculteiten en in een onderdeel dat de faculteiten ondersteunt.

 

Functieprofiel

Het doel van de functie is het verbeteren van de kwaliteit van de onderwijsplanning en uitvoering voor de studenten binnen de daartoe gestelde en nog te stellen kaders. Daarnaast verhoogt u de effectiviteit en efficiency van het gehele proces. Dit doet u door verbinding te leggen met stakeholders in de faculteiten en door de HU-brede Planningen & Roostering ondersteuning te harmoniseren en te versterken.

 

Functie-eisen

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde Masteropleiding en kent de onderwijspraktijk vanuit een leidinggevende rol. U hebt kennis van gegevensstromen binnen onderwijs ondersteunende processen en van planningssystemen en hun onderlinge relaties.

 

Aanbod

Het betreft in eerste instantie een jaaraanstelling van 0,8 – 1 fte. De HU biedt een aantrekkelijk salaris (schaal 13) met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand.

 

Solliciteer

Uw sollicitatie kunt u sturen naar sollicitatie@leaufort.nl of reageer via onderstaande link ‘Solliciteer Direct’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leaufort,

Theo Drissen tel. nr. 0418 – 573650.