Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Overige diensten - Leaufort Terug naar boven

Overige diensten

Naast werving & selectie en assessments kunt u bij Leaufort ook voor andere HR-diensten terecht. Zo zijn wij ook uw partner voor loopbaanbegeleiding, talent development, competentiemanagement en organisatie advies. Bekijk onderstaande pagina’s en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding geeft u een helder beeld van de mogelijkheden die uw medewerker heeft en handvatten om de impasse te doorbreken. Door een arbeids- en organisatiepsycholoog van Leaufort wordt bij loopbaanbegeleiding met een objectieve kijk een scherpe, toegepaste analyse gemaakt van de persoon en de relevante omgevingsfactoren. Wat het u oplevert? Effectieve doorstroom, kostenbesparing, duidelijkheid en zelfwerkzaamheid. Lees meer over loopbaanbegeleiding.

Talent Development

Talent Development is een thema dat bij veel organisaties hoog op de HR-agenda staat. De ‘war for talent’ maakt dat uw organisatie ervoor moet zorgen dat u talent herkent, ontwikkelt en behoudt. Leaufort kan u hierbij ondersteunen. Hoe? Dat leest u op de pagina over Talent Development.

Competentiemanagement

Competentiemanagement is een hulpmiddel voor organisaties bij het realiseren van organisatiedoelstellingen met als doel ‘het succes en ontwikkelen van de organisatie door het succes en ontwikkelen van medewerkers’ (een win-win situatie). Wat Competentiemanagement uw organisatie op kan leveren, leest u op de pagina over Competentiemanagement.

Organisatie advies

Wanneer medewerkers binnen een afdeling botsten, onvoldoende samenwerken of wanneer de communicatie afgestemd moet worden, kunt u Leaufort Organisatieadvies inschakelen. Leg uw vraagstuk gerust eens aan ons voor. Elke vraag is weer anders en geen enkele vraag is voor ons raar. Lees meer over Organisatieadvies.