Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Missie & Visie - Leaufort Terug naar boven

Missie & Visie

Missie

“Mensen en organisaties in hun kracht brengen”

Wij geloven in de kracht van oorspronkelijkheid – we verschaffen inzicht in de kern van talenten van zowel mens als organisatie. Onze adviezen hebben inhoud en zijn afgestemd op mogelijkheden. We kijken van nature verder dan hypes & populaire termen en wijzen mens en organisatie op de kernmechanismen die hieraan ten grondslag liggen. Alleen dan kan men op een begrepen wijze groeien en ontwikkelen. Hierbij blijven we verbonden met de oorsprong & intentie.

Visie

Leaufort wil door middel van lenigheid, inventiviteit en maatschappelijke betrokkenheid zowel mens als organisatie sterker maken. Dit gebeurt met een klein team van hoog opgeleide professionals, waarbij de verknoping van bedrijfskundige analyse en psychologische kennis tot nieuwe inzichten leidt.

We delen kennis en brengen de oorsprong van methoden in kaart, waardoor we tot de kern van een vraagstuk komen. Hierdoor zijn mens en organisatie verzekerd van oplossingen die écht bijdragen tot betere prestaties. Wij creëren waarde voor de klant, waardoor samenwerking en zakelijke wederkerigheid ontstaat.