Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Talent Development - Leaufort Terug naar boven

Talent Development

Herkenning, ontwikkelen en vasthouden van talent

Hoe herkent u talent?

Talenten worden doorgaans als vanzelfsprekend gezien. Vaak zijn medewerkers zich er niet van bewust en weten ze niet hoe hun talenten kunnen bijdragen aan het succes van de organisatie. Als een medewerker zijn/haar talenten niet herkent, hoe doet ù dat dan? Talent development helpt u hierbij.

Hoe ontwikkelt u talent?

Talenten komen o.a. voort uit de persoonlijkheid, intelligentie en werkstijl van een medewerker. Het herkennen van talent is geen garantie voor de ontwikkeling hiervan. Om uw organisatie een impuls te geven, kunt u door middel van talent development het talent ook daadwerkelijk gaan ontwikkelen. Hoe we dit aanpakken? Daar vertellen we graag meer over in een vrijblijvend gesprek.

Hoe houdt u talent vast?

Na het herkennen en ontwikkelen van talent volgt de vraag hoe u ervoor zorgt dat het talent in uw organisatie blijft. Een oplossing is om de verhouding van de vaardigheden van een medewerker en de uitdagingen op het werk te optimaliseren. Dan is een medewerker immers het meest productief en wordt recht gedaan aan zijn/haar kwaliteiten. Met talent development stelt u een specifiek en op uw organisatie gericht plan op om het talent nu en in de toekomst te behouden.

Heeft u een vraagstuk over talent development of bent u benieuwd naar onze aanpak? Neem gerust contact op met één van onze organisatieadviseurs.