Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Organisatiescan - Leaufort Terug naar boven

Organisatiescan

Streven naar efficiency en effectiviteit

Organisaties staan nooit stil; ze veranderen mee met de maatschappelijke en economische bewegingen. Daarbij dient voortdurend gestreefd te worden naar efficiënte en effectieve processen. Een dergelijke efficiëntieslag gebeurt bij voorkeur in combinatie met een analyse van de bezettingssamenstelling en afdelingsprofielen.

Organisatie-analyse

Leaufort licht uw organisatie door op analogieën tussen processen en functies. Wij doen concrete voorstellen op het gebied van werkprocessen, functieprofielen en functieomschrijvingen. Wij realiseren handreikingen om uw afdelingen zodanig in te richten, dat uw gehele organisatie slagvaardiger en klantgerichter te werk gaat.

Pragmatische aanpak

Geen dikke rapporten of algemene standaard-terminologie maar een pragmatische aanpak, advies en implementatie. Maatwerk in mensenwerk.

Neem voor een oriënterend gesprek contact met ons op, of vraag onze brochure aan.