Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Verandermanagement - Leaufort Terug naar boven

Verandermanagement

Organisaties krijgen nu meer dan ooit te maken bedrijfsmatige uitdagingen en wijzigingen in marktverhoudingen. Digitalisering, druk op de kosten en verscherpt toezicht hebben grote invloed op uw werkwijze en bedrijfskoers. Lees meer over hoe u dit planmatig kunt aanpakken.

Veranderingsmanagement of Changemanagement is het gepland veranderen van de structuur en/of de werkwijze van een organisatie. De nieuwe vormen van samenwerken en organiseren die ontstaan, vragen om afstemming met interne processen, functies en resultaatafspraken die vooral kunnen worden aangescherpt.

Bij Leaufort is ieder adviestraject maatwerk.

Succesvol verandermanagement

Verandermethodieken

Organisatie en mens centraal

Onze Aanpak

Ieder adviestraject is maatwerk; afhankelijk van de vraagstelling, het verloop van het traject en uw wensen, wordt de aanpak vormgegeven. Hierbij een voorbeeld van een planning bij een groot organisatieadviestraject.

Wij stellen onze kennis en ervaring ter beschikking om u te adviseren over verandering. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek. Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs via info@leaufort.nl of telefoonnummer 0418 573 650.