Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Strategisch performance management - Leaufort Terug naar boven

Strategisch performance management

Sturen op prestaties alleen is niet voldoende om te komen tot een optimaal en gezond functionerende organisatie; daarvoor moet een bedrijf haar performance management afstemmen op de strategie – strategisch performance management.

Doelen verbonden met de organisatiestrategie

De performance managementcyclus volgend, zien we dat het van belang is om te starten met het opstellen van een heldere, duidelijke visie & strategie. Van daaruit kunnen SMART organisatiedoelen ontwikkeld worden, die vervolgens van afdeling naar team, naar functie, naar persoonlijke doelstellingen voor medewerkers vertaald kunnen worden. Op deze manier zijn de doelstellingen op elk niveau met elkaar verbonden en in lijn met de strategie: strategisch performance management.

Groeitargets en ontwikkeling

Aan de hand van de opgestelde doelen kunnen groeitargets afgesproken worden, waardoor de organisatie in staat is om zich op elk niveau verder te ontwikkelen.

Leaufort kan u adviseren omtrent dit onderwerp en samen met u een strategisch performance management systeem opstellen. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact op met een van onze organisatie adviseurs via info@leaufort.nl  of bel 0418 Р573650.