Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Performance Management - Leaufort Terug naar boven

Performance Management

Mensen vormen een belangrijk onderdeel van organisaties. Goed corporate performance management verbindt de organisatiedoelstellingen met het individu, dient de inzetbaarheid, stimuleert het ontwikkelen van competenties en motiveert mensen.

grafiek2

Medewerkers zijn essentieel voor het goed functioneren van een organisatie en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Om medewerkers tot prestaties te brengen is het van belang ze op een effectieve manier te managen, wat voor veel organisaties een grote uitdaging vormt. Uit onderzoek is gebleken dat slechts 40% van de werknemers zijn of haar manager voldoende vaardig acht in het aanspreken van medewerkers op gedrag en resultaten. De gewenste prestaties kunnen bereikt worden door performancemanagement, waarbij medewerkers in de organisatie zodanig worden gemanaged, dat zij door het realiseren van eigen doelstellingen, een effectieve bijdrage leveren aan de doelen van de organisatie.

Wat kan Leaufort voor u betekenen?

Competentiemanagement als onderdeel van Performance Management

Leaufort kan met de expertise en ervaring van haar consultants uw organisatie helpen een duidelijke beoordelingscyclus of beoordelingssystematiek op te stellen en daardoor de prestaties van uw medewerkers significant verbeteren. Voor meer informatie over performance management of competentie management kunt u contact opnemen met één van onze ervaren consultants/psychologen.