Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Anticiperen op verandering - Leaufort Terug naar boven

Anticiperen op verandering

Organisaties krijgen nu meer dan ooit te maken met uitdagingen en wijzigingen in marktverhoudingen. Onder andere op gebied van digitalisering, druk op de kosten en wetgeving, gaan de ontwikkelingen snel. De nieuwe vormen van samenwerken en organiseren die ontstaan, vragen om afstemming met interne processen, functies en resultaatafspraken die vooral kunnen worden aangescherpt.

Herkent u zich hierin? Mail ons via info@leaufort.nl of bel 0418 573 650 en laat u verrassen door onze mogelijkheden.

Gestroomlijnde processen – terug naar de basis

Functieprofielen up-to-date

Organisatieverandering vraagt veel van werknemers. Veranderingen op het werk kunnen zorgen voor onzekerheid, stress en een afgenomen motivatie. Ongeacht het oordeel over de verandering, vraagt het áltijd aandacht en energie van medewerkers.

Flexibele medewerkers: waar op letten bij veranderen

Als organisatie kunt u gericht inspelen op het aanpassingsvermogen. Hieronder volgt een aantal acties:

  • Informatie afstemmen op (de capaciteiten van) de medewerker en op een gestructureerde manier aanbieden.
  • Aandacht geven aan de ontwikkeling van leiderschap gericht op het bieden van structuur en steun.
  • Wederzijdse steun als kernwaarde van de organisatie benadrukken.

We stellen onze kennis en ervaring ter beschikking om u te adviseren over verandering. Neem contact op met één van onze adviseurs via info@leaufort.nl of telefoonnummer 0418 573 650.