Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Loopbaancoaching en jobcoaching - Leaufort Terug naar boven

Loopbaancoaching en jobcoaching

Een baan waar je gelukkig van wordt is een streven voor iedereen. Een droombaan. Maar hoe vindt u die? Loopbaancoaching of jobcoaching helpt u hierbij. Wat past er bij uw ambities, sterke punten, ontwikkelpunten, wat vindt u nu echt leuk en wat juist niet? Loopbaancoaching kijkt naar het verleden, heden en toekomst en verbindt deze met elkaar.

De termen loopbaancoaching en jobcoaching worden vaak door elkaar gebruikt. Wij zien het onderscheid erin dat loopbaancoaching meer gericht is op de huidige baan en vanuit daar verder te groeien. Bij jobcoaching ligt het accent op het vinden van een baan, zoals bij een re-integratie traject of outplacement. Samen met een loopbaan/job-coach van Leaufort wordt op deze manier een beeld geschetst en een plan gemaakt om uw droombaan tot realisatie te brengen.

Individuele coaching

Bij individuele coaching of persoonlijke coaching staat u centraal. Niet de leerstof is de leidraad om dingen te leren en te veranderen, maar u als persoon. Wanneer staat u in uw kracht? Wie bent u, wat kunt u, wat wilt u? En hoe komt u daar? Uiteraard gaan we samen in het individuele coaching traject opzoek naar de manier om daar te komen. Het kan over van alles gaan, bijvoorbeeld de werk/privé balans, omgaan met conflicten op het werk, het reduceren of voorkomen van stress en assertiever zijn in het werk.

Alle coachingstrajecten stemmen we persoonlijk met u af. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via tel. nr. 0418 573 650 of mail naar info@leaufort.nl.