Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Loopbaantraject - Leaufort Terug naar boven

Loopbaantraject

Wat kan uw medewerker verwachten van een loopbaantraject?

Een loopbaantraject bij Leaufort bestaat uit een reeks bijeenkomsten:

Loopbaantraject

In een loopbaanbegeleidingtraject richt een loopbaanpsycholoog van Leaufort zich samen met de medewerker op loopbaandoelen en ontwikkelpunten die binnen het bereik van de persoon liggen, hetzij binnen of buiten de organisatie. Deze zijn gebaseerd op het inzicht in persoonlijkheid, werkstijl, capaciteitenniveau en competenties van de medewerker, welke door middel van een psychologisch assessment zichtbaar worden. Dit onderzoek, dat onderdeel uitmaakt van het loopbaantraject, bestaat uit professionele, psychologische tests en diepte-interviews met een ervaren psycholoog.

Een stimulatie van de zelfwerkzaamheid van uw medewerker

Het loopbaantraject gaat uit van de zelfwerkzaamheid en reflectie van de betrokkene. De resultaten zullen het beste zijn wanneer de medewerker zelf actief deelneemt om zijn/haar loopbaan vorm te geven. Daarom stimuleren wij gedurende alle bijeenkomsten eigen initiatief, inzet en medewerking, o.a. door het opstellen van een werkboek. Zo krijgt de medewerker opdrachten waaraan in priv├ę tijd wordt gewerkt.

Neem voor een ori├źnterend gesprek contact op met een van onze loopbaanpsychologen via telefoonnummer 0418 573650.