Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Loopbaan advies - Leaufort Terug naar boven

Loopbaan advies

Loopbaan advies; wat levert het op?

  • Direct toepasbaar, praktisch advies
  • Efficiënte oplossing (beproefde ervaring binnen verschillende branches)

Goed inzicht in uw medewerkers levert u veel op; u weet hoe u hen kunt motiveren, welke toekomstrollen voor hen zijn weggelegd of wat het ontwikkelpotentieel van de medewerkers en dus het potentieel van uw organisatie is. Wellicht heeft u door middel van POP’s of functioneringsgesprekken al de meeste informatie vastgelegd, maar gebeurt dit ook altijd door dezelfde personen en op dezelfde manier? Hoe zorgt u ervoor dat u het talent, de mogelijkheden en het ontwikkelpotentieel helder en consistent in beeld hebt?

Ontwikkelen van talent; hoe gaat u dit aanpakken?

Het ontwikkelen van de talenten van medewerkers staat bij 57% van de Nederlandse bedrijven op de HR agenda als beleidsthema, laat onderzoek naar de HR Trends 2010 – 2011 zien. Dit is niet vreemd want mensen hebben behoeften aan inzicht in hun eigen talenten en willen handvatten om hun loopbaan te regisseren. Weet u al hoe u dit effectief gaat vormgeven? Misschien is loopbaan advies iets voor u!

Objectieve sparringpartner bij loopbaan advies

Bent u ook bezig met de hierboven geschetste situaties en bijbehorende vragen? Als u hier op een grondige manier mee om wilt gaan en een doordachte strategie wilt bedenken om thema’s zoals talentontwikkeling, potentieelbeoordeling en loopbaanadvies vorm te geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loopbaanadviseurs gaan samen met u en in lijn met de doelstellingen van uw organisatie op zoek naar de beste oplossing. Door het inzetten van psychologische assessments komt het potentieel van uw medewerkers snel boven water en krijgt u inzicht in de ontwikkelmogelijkheden. Het levert u een kostenbesparing op doordat u het potentieel in uw organisatie op een effectieve manier kan benutten.

Is loopbaan advies iets voor u?

Bespreek uw vraagstuk gerust met een van onze psychologen/bedrijfskundigen van ons loopbaanadviesbureau zodat we samen met u de best passende oplossing kunnen formuleren. Loopbaan advies kan u uitkomst bieden!