Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Loopbaan - Leaufort Terug naar boven

Loopbaan

Een loopbaan begint vanaf het moment dat men de arbeidsmarkt betreedt en wordt omschreven als ‘een reeks van functies die in de loop van het werkzame leven na elkaar worden vervuld’. Deze functies zullen onderling verschillen wat betreft inhoud en taken die men uitoefent, maar niet noodzakelijk in hiërarchische positie, rang of salaris. Hoe de loopbaan van een persoon zich ontwikkelt, is het resultaat van loopbaanplanning en loopbaanmanagement.

Loopbaanplanning

Bij loopbaanplanning staat het individu centraal die zijn loopbaan vormgeeft en die uiteindelijk loopbaankeuzes maakt. Het maken van deze keuzes wordt vaak als lastig ervaren. Leaufort kan u hierbij ondersteunen door middel van loopbaanoriëntatie en/of loopbaanbegeleiding. Loopbaanoriëntatie bij Leaufort is een individueel ontwikkeltraject van twee bijeenkomsten met als resultaat een compleet zelfbeeld en realistische vooruitzichten. Loopbaanbegeleiding is een wat uitgebreider traject waarbij ook uitvoerig naar relevante omgevingsfactoren gekeken wordt.

Lees meer over loopbaan oriëntatie en/of loopbaanbegeleiding.

Loopbaanmanagement

Bij loopbaanmanagement prevaleert het perspectief van de organisatie. De optimale afstemming van de behoeften en mogelijkheden van de organisatie en de wensen en mogelijkheden van de medewerkers, moeten zorgen voor een continue en adequate bezetting die het mogelijk maakt de organisatiedoelen te behalen. Het is dus van belang dat u het talent, de mogelijkheden en het ontwikkelpotentieel van uw medewerkers helder in beeld heeft. Heeft u hierbij advies nodig? Dan is Loopbaanadvies van Leaufort misschien iets voor u!

Lees meer over Loopbaanadvies.