Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Leaufort meer dan zoethouder Terug naar boven

Leaufort meer dan zoethouder

Terug naar Nieuws

macaron
 
Tijdens het Nationaal Symposium Woningcorporaties, waar Leaufort is gevraagd een lezing te verzorgen, bleek dat er behoefte was om de opgedane inspiratie en kennis concreter te maken. Onder het genot van kleurrijke macarons kwamen de vragen boven tafel.
 

Ronde tafel gesprek

Om in deze behoefte te voorzien, heeft Leaufort een ronde-tafel-gesprek bedacht. Smaken de macarons naar meer? En wilt u iets concreets doen met de opgedane inspiratie en kennis op het symposium? Of heeft u nog vragen?
 

Deel kennis en kunde

Breng uw vraagstuk in en deel kennis en kunde met vakgenoten. De bijeenkomsten zijn praktisch en oplossingsgericht. Theo Drissen leidt de sessies in goede banen, zodat u met een concreet antwoord op uw vraag naar huis gaat.

Er worden in eerste instantie drie sessies georganiseerd, op 9, 15 of 16 oktober. U kunt kiezen voor een middag- of avondsessie. De sessies zijn praktisch en oplossingsgericht. Per ronde tafel gesprek is er ruimte voor 8 deelnemers.
 

Inschrijven

Er wordt een biologische lunch of diner verzorg met lokale producten. Het inschrijfgeld incl. lunch of diner: € 300,- per persoon. Schrijf u in per e-mail of bel: 0418 573 650.