Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Leaufort verzorgt lezing tijdens Nationaal Symposium Woningcorporaties Terug naar boven

Leaufort verzorgt lezing tijdens Nationaal Symposium Woningcorporaties

Terug naar Nieuws

Leaufort is door het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid, SBO, gevraagd een lezing te verzorgen tijdens het Nationaal Symposium Woningcorporaties. Dit symposium vindt plaats op donderdag 2 oktober, met aansluitend op vrijdag 3 oktober een Strategiedag.

Leaufort, expert bedrijfskunde en psychologie

Theo Drissen van Leaufort zal vanuit zijn expertise op het snijvlak bedrijfskunde en psychologie vertellen over de psychologie van veranderen bij woningcorporaties. De centrale vraag die tijdens zijn lezing behandeld zal worden: hoe kunt u de inzichten in de huidige situatie van corporaties combineren met psychologische kennis van veranderen om zo tot een sterke, succesvolle corporatie te komen? In het kader van dit onderwerp zal Drissen zijn boek, uitgegeven door Leaufort, “Woningcorporaties – meer met mensen, minder met stenen” presenteren.

Transitie naar toekomstbestendige corporatie

Het centrale thema voor 2014 is ‘De transitie naar een toekomstbestendige corporatie’. Corporaties staan al geruime tijd onder grote politieke en financiële druk. Het gevolg is dat corporaties aangepast gaan worden, om klaar te zijn voor de toekomst. Tijdens het symposium komen experts aan het woord, die mogelijkheden schetsen om corporaties toekomstbestendig te maken. Zo ook Leaufort.