Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Interim management - Leaufort Terug naar boven

Interim management

Interim management

Interim management is één van de activiteiten van Leaufort. Zoekt u een vakspecialist of manager die op interim-basis werkzaam kan zijn binnen uw organisatie? Neem dan contact op met Leaufort.

Interim management en werving & selectie

Leaufort heeft zich gespecialiseerd in managementfuncties en sleutelposities binnen de bedrijfskundige vakgebieden. Functies kunnen zowel voor tijdelijk (interim management) als voor vast (werving en selectie) worden ingevuld. Op het gebied van interim management en werving en selectie vervullen wij functies op onder andere de gebieden facility, logistiek, inkoop, bouw, real estate en financieel management in onder andere branches als de zorg, onderwijs, gemeenten en provincies.

Vakkennis en marktkennis

Met onze actuele vakkennis en marktkennis zorgen wij voor een gedegen organisatieanalyse. Ook bij uw vraagstuk m.b.t. interim management zetten wij instrumenten als een competentieonderzoek of persoonlijkheidsonderzoek in om te komen tot een gedegen invulling van een functie.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van interim management? Kijk dan verder op onze site of vraag onze brochure aan.