Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Disclaimer - Leaufort Terug naar boven

Disclaimer

Leaufort B.V. werkt met uiterste zorg en aandacht aan deze website. Desondanks kan het niet worden uitgesloten dat de getoonde informatie op enig moment niet meer volledig of correct is en derhalve moet worden aangevuld of herzien.

Gebruik van informatie op deze website is voor uw eigen verantwoordelijkheid. Leaufort B.V. is niet aansprakelijk voor het gebruik van informatie op deze website en de daarmee verkregen resultaten, zonder dat de bezoeker aanvullend deskundig advies heeft ingewonnen.

Leaufort B.V. streeft naar permanente toegankelijkheid van de website. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Leaufort B.V. sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen.

Alle informatie op deze website valt onder het auteursrecht van Leaufort B.V.

Wij waarborgen uw gegevens en zullen deze conform de wet bescherming persoonsgegevens behandelen.

Copyright © 2011 Leaufort B.V. Alle rechten voorbehouden.