Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Detacheringsbureau - Leaufort Terug naar boven

Detacheringsbureau

Leaufort detacheringsbureau voor management en vakspecialisten

Leaufort is een detacheringsbureau voor detachering van hoog gekwalificeerde managers en vakspecialisten op het gebied van onder andere facility management, projectmanagement, bedrijfskunde, logistiek, inkoop en bouwmanagement in branches als de zorg, het onderwijs, overheid en zakelijke dienstverlening.

Managementcapaciteit aangeleverd door ons detacheringsbureau

Ons detacheringsbureau levert managementcapaciteit met de technieken websearch en filesearch of middels een conventionele advertentiecampagne. Verder beschikt ons detacheringsbureau over een uitgebreid netwerk van managers en vakspecialisten die detachering als hun “way of life” hebben gekozen.

Leaufort detacheringsbureau zorgt voor het juiste talent op de juiste plek

Ons detacheringsbureau zorgt met vakkennis en marktkennis voor een gedegen organisatieanalyse. Assessments (bestaande onder andere uit competentieonderzoek en persoonlijkheidsonderzoek) zijn instrumenten die wij inzetten om te komen tot een gedegen invulling van een functie of tijdelijke functie op basis van interim-management en detachering.

Detachering is een belangrijke peiler van Leaufort, werving, selectie en detacheringsbureau. Heeft u vragen? Aarzelt u dan niet om verder op onze site te kijken of neem direct contact met ons op en vraag naar een consultant.