Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Detachering - Leaufort Terug naar boven

Detachering

Detachering

Detachering is een belangrijke peiler van ons werving & selectie en detacheringsbureau Leaufort, gevestigd te Zaltbommel. Om te komen tot een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat hanteren wij onder andere een persoonlijkheidonderzoek, competentieonderzoek en capaciteitentest. Wij zorgen voor de juiste detachering of interim kandidaat op managementniveau of directie.

Tijdelijke inzet, blijvend resultaat met behulp van detachering

Tijdelijke inzet, middels interim of detachering, voor blijvend resultaat. Detachering vindt altijd plaats in samenhang met een organisatiescan en organisatieanalyse. Leaufort detachering beschikt over een uitgebreid netwerk van managers en vakspecialisten op onder andere de gebieden facility, financieel, techniek, supply chain, real estate en bouwmanagement.

Detachering logistiek, inkoop en procesmanagement

Leaufort is een werving, selectie en detachering bureau voor ervaren managers en vakspecialisten op gebied van facility, bouw, logistiek, inkoop, hrm, financieel en procesmanagement. Detachering komt in deze vakgebieden altijd voor! Wij werken voor public organisaties zoals gemeente, provincie, onderwijsorganisaties, ziekenhuizen en profit ondernemingen.

Detachering is een belangrijke peiler van Leaufort, werving, selectie en detachering bureau. Heeft u vragen? Aarzelt u dan niet om verder op onze site te kijken of neem direct contact met ons op en vraag naar één van onze consultants.