Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Detachering bureau - Leaufort Terug naar boven

Detachering bureau

Het juiste talent op de juiste plek

Detachering bureau Leaufort zorgt met vakkennis en marktkennis voor een professionele organisatieanalyse. Assessments als competentie onderzoek, capaciteitentest en persoonlijkheidsonderzoek zijn instrumenten die ons detachering bureau inzet om te komen tot een gedegen invulling van een functie of tijdelijke functie op basis van interim-management en detachering.

Leaufort detacheringsbureau voor management en vakspecialisten

Leaufort is een detachering bureau voor detachering en werving en selectie van hoog gekwalificeerde managers en vakspecialisten op het gebied van facility management, projectmanagement alsmede bedrijfskunde, logistiek, inkoop en bouwmanagement in bijvoorbeeld de zorg, het onderwijs, gemeenten en zakelijke dienstverlening.

Managementcapaciteit

Detachering bureau Leaufort levert managementcapaciteit met de technieken websearch en filesearch of middels een conventionele advertentiecampagne. Verder beschikt ons detachering bureau over een uitgebreid netwerk van managers en vakspecialisten die detachering als broodwinning hebben gekozen en via ons bureau snel geplaatst kunnen worden.

Detachering bureau Leaufort selecteert de beste op het gebied van detachering. Wilt u hier meer over weten? Aarzelt u dan niet om verder op onze site te kijken.