Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Detachering en Interim - Leaufort Terug naar boven

Detachering en Interim

Er zijn omstandigheden binnen een organisatie die vragen om een tijdelijke invulling van een managementpositie. Denk daarbij aan opvolgingsvraagstukken, vervanging tijdens langdurige ziekte, plotselinge uitval, of bij grote (bouw)projecten. Leaufort, detacheringsbureau en interim management, vindt voor u de juiste kandidaat.

Netwerk detacheringsbureau

In dergelijke omstandigheden kunt u bij de inschakeling van Leaufort, detacheringsbureau en interim management, rekenen op een flexibele adequate reactie en passende oplossing.

Als detacheringsbureau beschikken wij over een actueel en relevant bestand en – netwerk van aan ons verbonden of zelfstandige Interim Managers die uiteenlopende ervaring hebben op tal van functiegebieden.

Snel en goed

Uw aanvraag wordt dezelfde dag nog in behandeling genomen en desgewenst is er binnen een paar dagen iemand bij u in huis die gewend is om tijdens crisissituaties rust en overzicht te brengen c.q. vlotte, beproefde oplossingen en besluiten te nemen zonder dat u de grip op de situatie verliest.

Tijdelijke vakkennis

Ook wanneer u met speciale branchevreemde vraagstukken geconfronteerd wordt en daarbij tijdelijk hoogwaardige vakkennis nodig hebt, kunt u een beroep doen op Leaufort, detacheringsbureau en interim management (zie vakgebieden).

Neem voor een oriƫnterend gesprek contact met ons op, of vraag onze brochure aan voor meer informatie over ons detacheringsbureau en interim management.

Kandidaat Interim Managers kunnen contact met ons opnemen of zich inschrijven.