Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Assessments - Leaufort Terug naar boven

Assessments

Enkele vraagstukken van onze klanten:

 1. Wat zijn de ontwikkelmogelijkheden van mij of van deze medewerker?
 2. Ik wil onze selectieprocedure professionaliseren, hoe doe ik dat?
 3. Heeft deze medewerker leiderschapskwaliteiten?

Waarom een assessment bij Leaufort?

“Zien wat zich voor je ogen bevindt, is het moeilijkste wat er is.” (Goethe). Wij geloven dat door inzicht te verkrijgen in de basis, de weg klaar ligt voor verdere ontwikkeling. Door oprechte aandacht voor elk individu maken we dit mogelijk.

Onderdelen van een assessment

Onderdelen van een assessment
 • Ori├źntatiegesprek – welke verwachtingen hebben alle partijen eigenlijk?
 • 1ste bijeenkomst – een dag waarin je uitgedaagd wordt jezelf te laten zien, door het maken van tests, oefeningen en rollenspelen.
 • tussenrapport – d├ę mogelijkheid om feedback te ontvangen.
 • 2e bijeenkomst – een halve dag met aanvullende oefeningen en een terugkoppeling van de testresultaten. Hier volgen de aanknopingspunten voor jouw verdere ontwikkeling.
 • assessmentrapportage – lees alle testresultaten, conclusies, inzichten en aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling terug in het rapport.

Werkwijze bij een assessment

Leaufort is nieuwsgierig en betrokken. We werken met gestandaardiseerde tests en stemmen elk assessment af op de persoon. Niet iedereen is bijvoorbeeld gebaat bij dezelfde manier van feedback geven. Een assessment is bij ons interactief en hierdoor een leerproces voor jou als kandidaat. Om de kwaliteit van onze assessments te borgen werkt Leaufort volgens de NIP-code en NEN-norm voor assessments.

Wat levert een assessment op?

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Waardecreatie voor jezelf en voor de organisatie
 • Start van een positieve beweging van persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie

Wil je dat er oprechte aandacht is voor jouw ontwikkeling of die van een medewerker? Neem dan contact met ons op!. Wij stemmen graag af hoe we het assessment optimaal kunnen laten aansluiten bij jouw vraagstuk.

Anderen bezochten ook:

 1. Coaching
 2. Ontwikkelassessment
 3. Teamanalyse
 4. Burn-out
 5. NEN-ISO 10667-2 (Nen-norm assessments)
 6. Kwaliteitsborging assessments