Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Rendement Assessment Center - Leaufort Terug naar boven

Rendement Assessment Center

Rendementeisen, harde uitkomsten, confronterende coaching

Een assessment zorgt voor een juiste beslissing bij selectie, verhoogt de productiviteit van medewerkers en geeft u inzicht in de potentie van uw medewerkers en daarmee in uw organisatie.

Leaufort Assessment Center is een professioneel en innovatief assessment bureau dat met behulp van een psychologisch, bedrijfskundig gericht assessment een duidelijk beeld geeft over uw medewerker of kandidaat. Het rendement dat Leaufort u biedt:

  • U vergroot de slagingskans bij werving & selectie met factor 2,5;
  • U verdient de kosten van een assessment driemaal terug;
  • Door de hoge betrouwbaarheid van een assessment, is de rapportage direct verzilverbaar en drie jaar houdbaar.

De actualiteit van dit moment ten aanzien van de economische ontwikkelingen vraagt om een effectiviteit-assessment.

Effectiviteit-assessment

Bij sommige beroepen en in een aantal werksituaties is de effectiviteit van een medewerker zeer belangrijk. Beperkte effectiviteit kan leiden tot financieel nadeel of zelfs gevaarlijke situaties. Maar ook in een meer conventionele werkomgeving kan de effectiviteit van een medewerker goed gemeten worden.

Planning en besluitvorming, bijsturing en correctie van gedrag en doorbreken van gewoontes klinken vertrouwd in de oren van vrijwel elke leidinggevende. Maar is deze leidinggevende ook effectief in dit soort situaties? Om effectief in dergelijke situaties te acteren, doet een leidinggevende beroep op de hogere executieve functies.

Hoge executieve functies zoals de volgende onderzoeken wij dan ook concreet: Aandacht, plannen, uitstellen van een reactie, waarnemen, conflicttaken, strategieën bedenken en taakomschakeling. Daarnaast is de zakelijke insteek en de confronterende coaching kenmerkend voor een effectiviteit-assessment. Hierdoor wordt het ook duidelijk wanneer de medewerker zijn/haar gedrag niet meer voldoende kan aanpassen om de kwaliteitseisen van de organisatie waar te maken.

Meer informatie? Neem dan direct contact met ons op via tel. nr. 0418-573650 of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]