Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Psychologische test - Leaufort Terug naar boven

Psychologische test

Psychologische test, een objectieve beoordelingsmethode

De psychologische test maakt onderdeel uit van ons assessment center en is een objectieve beoordelingsmethode. De psychologische test geeft organisaties en kandidaten zelf een betrouwbaar en realistisch beeld van het functioneren van de betreffende kandidaat. Als assessment center werkt Leaufort voor organisaties in het onderwijs, de zorg, zakelijke dienstverlening en overheid.

Psychologische test: potentieel, selectie, loopbaan

Een psychologische test kan worden afgenomen in het kader van potentieelbeoordeling, selectie assessment of loopbaanonderzoek. Leaufort heeft hiervoor de beschikking over een breed scala aan psychologische (digitale) tests. Hierbij kunt u onder andere denken aan een capaciteitentest, competentieonderzoek en neuropsychologische test.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een psychologische test? Neem dan contact met ons op of surf naar de website van ons Assessment Center.