Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Potentieelonderzoek - Leaufort Terug naar boven

Potentieelonderzoek

Potentieelonderzoek: inzicht in ontwikkelruimte en potentie

Potentieelonderzoek maakt deel uit van ons assessmentcenter en kan worden ingezet wanneer een medewerker inzicht wil in zijn ontwikkelruimte en potentie. Het potentieelonderzoek geeft namelijk inzicht in waar het potentieel van een medewerker ligt en waar een medewerker zich op kan ontwikkelen.

Tests en uitkomst Potentieelonderzoek

Bij potentieelonderzoek wordt gebruik gemaakt van diverse testen. Daarnaast is een interview met één van onze psychologen (aangesloten bij het NIP) een onderdeel van het potentieel onderzoek. Aan de hand van de uitkomsten van een potentieelonderzoek kan een medewerker “groeien” naar een functie die hij of zij ambieert.

Wit u meer weten over de mogelijkheden omtrent potentieelonderzoek? Neem contact met ons op of surf naar de website van ons Assessment Center.