Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Geschiktheidsonderzoek - Leaufort Terug naar boven

Geschiktheidsonderzoek

Binnen ons assessment center kan een geschiktheidsonderzoek worden afgenomen. Met behulp van een geschiktheidsonderzoek wordt gekeken naar denkkracht en de persoonskenmerken van een kandidaat. Deze worden vervolgens vergeleken met de functie-eisen en competenties die voor een bepaalde functie zijn vastgesteld.

Samenstelling geschiktheidsonderzoek

De samenstelling van een geschiktheidsonderzoek stelt onze psycholoog (aangesloten bij het NIP) samen in samenwerking met de opdrachtgever. Hierbij wordt gekeken naar de functie en het gewenste resultaat van het geschiktheidsonderzoek. Zo zijn er diverse combinaties van testen mogelijk die samen een geschiktheidsonderzoek vormen.

Mogelijke testonderdelen

Een geschiktheidsonderzoek kan onder andere uit de volgende testonderdelen bestaan: capaciteitentest, competentiescan, praktijksimulaties (bijvoorbeeld managementsimulatie en videosimulatie) en neuropsychologische tests.

Wilt u meer informatie over een geschiktheidsonderzoek? Neem dan contact met ons op.