Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Competentiescan - Leaufort Terug naar boven

Competentiescan

Competentiescan, betrouwbaar en realistisch

In ons assessment center beschikken wij over een competentiescan welke kan worden gebruikt bij het testen van kandidaten, maar ook bij het testen van uw eigen medewerkers. Met een competentiescan kunnen de competenties die een kandidaat bezit betrouwbaar en realistisch in beeld worden gebracht.

Vaardigheden meten met de Competentiescan

Met behulp van een competentiescan kan duidelijk worden of iemand de juiste competenties c.q. vaardigheden bezit die nodig zijn bij een bepaalde functie. Onze psychologen (aangesloten bij het NIP) nemen een competentiescan vaak in combinatie met een capaciteiten test af.

Natuurlijke selectie

De competentiescan geeft kandidaten een goed beeld van de competenties die zij bezitten. De zelfreflectie die tot stand komt door de competentiescan leidt veelal tot een natuurlijke selectie.

Bent u benieuwd naar de competenties van een van uw medewerkers? Neem contact met ons op via de website van ons Assessment Center en laat uw medewerkers een competentiescan maken.