Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Assessment - Leaufort Terug naar boven

Assessment

Leaufort: uw assessment bureau

Leaufort is een assessment bureau dat een gedegen assessment verzorgt. Het assessment zal u een verbluffend helder zelfbeeld bieden dat wordt beschreven in een assessment rapport. Ook worden praktische tips over hoe u uzelf kunt verbeteren benoemd in het assessment.

Tests Assessment

Competentie- en capaciteitenonderzoek maakt deel uit van een assessment en kan onderdeel zijn van een standaard assessment. Verder gebruiken we bij een assessment een functie gerelateerde assessment en kunnen we op MBO, HBO en WO niveau salescapaciteitenonderzoek en klantvriendelijkheidsonderzoek uitvoeren.

Gedegen aanpak bij assessment

Een assessment is bij assessment bureau Leaufort gedegen. Zo behoort het, los van het assessment, tot de standaard procedure om een opvolgingsgesprek met een bedrijfspsychologe te voeren om de uitkomsten van het assessment toe te lichten. De groeipotentie en ontwikkelingsmogelijkheden van een kandidaat binnen uw organisatie worden duidelijk middels een assessment.

Wilt u meer informatie ontvangen over een professioneel assessment? Voor ons assessment center hebben wij een aparte website opgericht. Surf snel naar de website van ons Assessment Center voor meer inhoudelijke informatie over assessments.