Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Ervaar de effectiviteit van een Management Assessment Terug naar boven

Management assessment

Wat levert een management assessment op?

Door een management assessment uit te voeren, krijgt u inzicht in de kwaliteiten en ontwikkelpunten van het management. Een management assessment test laat u zien hoe de manager de medewerkers motiveert en hoe hij/zij dit kan verbeteren. Het inzetten van een management test is dan ook zeer effectief.

Wat is het traject van een management beoordeling?

Allereerst zullen de managers een management assessment uitvoeren dat gebaseerd is op management onderzoek. Vervolgens volgt een psychologisch interview waarin de werkstijl van de manager naar voren komt. De resultaten van het management onderzoek worden uiteraard teruggekoppeld in een feedback gesprek met de betreffende manager.

Is een management beoordeling iets voor uw organisatie?

Uiteraard wordt de uitvoering van een management onderzoek toegespitst op uw organisatie. Heeft u een vraagstuk waarbij u denkt om een management test in te zetten? Neem dan gerust contact op met Paulien van Bilsen via telefoonnummer 0418 573 650. Wij denken graag met u mee.

Leaufort

Meer informatie?
Neem contact met ons op:

Tel. : +31(0)418 573 650
info@leaufort.nl