Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/psa02/leaufort.nl/httpdocs/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45 Accountmanager / Vestigingsmanager Commercieel Afgevaardigde / Zaakvoerder - Leaufort Terug naar boven

Accountmanager / Vestigingsmanager Commercieel Afgevaardigde / Zaakvoerder

Steenfabriek De Rijswaard BV te Aalst gld. is een toonaangevende, innovatieve baksteenfabriek die voortdurend op zoek is naar nieuwe technisch geavanceerde productiemethoden en heeft een productiecapaciteit van ruim 148 miljoen stenen per jaar. Een belangrijk deel van de productie wordt afgezet op de Nederlandse markt, maar ook wordt er een aanzienlijke omzet in het buitenland gerealiseerd, daarnaast heeft De Rijswaard verkoopkantoren in Engeland, Duitsland en België.

De Rijswaard wil haar positie op de Belgische markt en van haar kantoor te Hasselt verder versterken en wil in contact komen met kandidaten voor de functie:


Accountmanager / Vestigingsmanager

Commercieel Afgevaardigde / Zaakvoerder


Functieomschrijving

Je houdt je bezig met zowel het creëren van ‘new business’ als het onderhouden van bestaande relaties én ben je in staat om de positie van de Rijswaard in België te ondersteunen en verder uit te bouwen. Je weet een goede verhouding te vinden tussen relatie beheren, adviseren en verkopen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook communicatief naar de thuisbasis. Je bent verantwoordelijk voor de vestiging te Hasselt.


Functie-eisen

Voor deze functie is een MBO+/ HBO werk en denkniveau vereist. Je kent de Belgische bouwmaterialen markt en hebt daarbinnen tenminste 5 jaar relevante aantoonbare verkoopervaring. Je weet van aanpakken, staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.


Aanbod

De Rijswaard is een sterke, solide onderneming en biedt een afwisselende en zelfstandige functie (fulltime). Er wordt een goed salaris geboden en De Rijswaard kent aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Leaufort voert namens De Rijswaard de werving en selectieprocedure voor deze functie uit.

Je sollicitatie en CV kun je (liefst op korte termijn) sturen naar sollicitatie@leaufort.nl. Bel voor meer informatie naar Leaufort, Theo Drissen, tel. 00 31 (0)418-573650.